Avís legal

L’ESTAQUIROT S.C.C.L.

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Raó social:L’ESTAQUIROT S.C.C.L. CIF: F 58517681
Adreça: C/ Ca l’Escoda 10 08800 Vilanova i la Geltrú
Telèfon: 938933616 Email: estaquirot@estaquirot.com

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Inscrita en el registro General de Cooperatives de Catalunya número 3979 fecha 23/02/1988 , C.I.F. F 58517681.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Donar informació de l'empresa i els articles que comercialitza.

El present avís legal (en endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.estaquirot.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre L’ESTAQUIROT S.C.C.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb L’ESTAQUIROT S.C.C.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de L’ESTAQUIROT S.C.C.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de L’ESTAQUIROT S.C.C.L..

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

L’ESTAQUIROT S.C.C.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


POLÍTICA DE PRIVACITAT


Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable L’ESTAQUIROT S.C.C.L.
Finalitat Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: a) Realitzar l'oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos. Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d'assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l'efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris. b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per a enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis / productes, podent basar aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.
Legitimació Legitimació per consentiment de l'interessat
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional
Ubicació Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, pot sol·licitar còpia al correu electrònic estaquirot@estaquirot.com
A efecte del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal L’ESTAQUIROT S.C.C.L., amb CIF: F58517681 informa a l'Usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el RGPD (Registre General de Protecció de Dades) en els que les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per L’ESTAQUIROT S.C.C.L.. Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació d'aquests serveis. D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de L’ESTAQUIROT S.C.C.L. amb C/ Ca l’Escoda 10 08800 Vilanova i la Geltrú , tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

L'Usuari que envia la informació a L’ESTAQUIROT S.C.C.L. és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant L’ESTAQUIROT S.C.C.L. de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. L’ESTAQUIROT S.C.C.L. No respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. S’exonera L’ESTAQUIROT S.C.C.L. de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per L’ESTAQUIROT S.C.C.L. sempre que procedeixi de fonts alienes a L’ESTAQUIROT S.C.C.L..

Cessió de dades a tercers

L’ESTAQUIROT S.C.C.L. no cedirà les dades personals a tercers. No obstant, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l'afectat en virtut de l'Art. 6 LOPD.

Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

En tot moment, podrà vostè exercitar els seus drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició, limitar el tractament de les seves dades, o directament oposar-se al tractament, o exercir el dret a la portabilitat dels mateixos. Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a L’ESTAQUIROT S.C.C.L. - CIF: F58517681, Adreça Postal: Ca l’escoda 10 - Localitat: Vilanova i la Geltrú - CP: 08800, també pot enviar un e-mail a: estaquirot@estaquirot.com En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. També podrà oposar-se als nostres enviaments de comunicacions comercials (Art.21.2 de la LSSI) a través de la següent adreça de correu electrònic: estaquirot@estaquirot.com indicant BAIXA a l'assumpte. Podeu consultar la INFORMACIÓ AMPLIADA sobre Protecció de Dades sol·licitant-ho al nostre personal, o bé al correu electrònic estaquirot@estaquirot.com indicant en l'assumpte: INFORMACIÓ AMPLIADA.

Acceptació i Consentiment

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de L’ESTAQUIROT S.C.C.L.), en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’ESTAQUIROT S.C.C.L. es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, L’ESTAQUIROT S.C.C.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.